x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Chilia părintelui Arsenie Boca a devenit un loc de pelerinaj VIDEO

Chilia părintelui Arsenie Boca a devenit un loc de pelerinaj VIDEO

09 Sep 2014   •   08:33
Chilia părintelui Arsenie Boca a devenit un loc de pelerinaj VIDEO

Ca o mărturie a miracolelor înfăptuite de părintele Arsenie Boca, grota acestuia de pe creasta munţilor Făgăraş a rămas şi până astăzi un loc de pelerinaj. Săpată în stânca muntelui, deasupra unei prăpastii adânci de peste o sută de metri, altarul părintelui pare că pluteşte la graniţa dintre cer şi pământ. În amintirea Sfântului Ardealului, credincioşii aduc flori, aprind lumânări şi se roagă la chilia din sălbăticie.

MINUNILE părintelui Arsenie Boca. Credincioşii şi-l amintesc că era de "o frumuseţe îngerească" VIDEO REPORTAJ

Greu şi anevoios, drumul către chilia lui Arsenie Boca de la Sâmbăta de sus, din Munţii Făgăraşului. Este ca o călătorie iniţiatica în lumea regăsirii de sine. Ascunsă în vegetaţie, acoperită cu rădăcini şi pietre, cărarea îngustă urcă povârnit, strecurându-se printre stânci, iar, pe alocuri, hăul adânc ce separă culmile munţilor îţi taie răsuflarea.

Profeţia care DĂ FIORI ROMÂNILOR. Un prezicător celebru a prezis cum va începe al Treilea Razboi Mondial

Străjuită de versanţii muntelui, cărarea spre chilia părintelui oferă o privelişte spectaculoasă. Acoperiţi de verdeaţă, versanţii muntelui sunt străbătuţi de pârâuri ce îngână parcă ritmul unei vieţi neştiute de lume.

La capătul drumului, un izvor cu apă limpede îi întâmpină pe pelerinii veniţi la întâlnirea cu Sfântul Ardealului, al cărui spirit pare să vegheze înălţimile din pragul chiliei.

Descoperă chilia părintelui Arsenie Boca pe RomâniaTV.net.

×