x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci angajați ai unei case de pariuri ar fi facilitat câștigarea unor sume prin modificarea cotelor

Cinci angajați ai unei case de pariuri ar fi facilitat câștigarea unor sume prin modificarea cotelor

11 Oct 2022   •   10:40
Cinci angajați ai unei case de pariuri ar fi facilitat câștigarea unor sume prin modificarea cotelor
Sursa foto: Hepta

Cinci angajați ai unei case de pariuri sunt acuzați că ar fi facilitat câștigarea unor pariuri sportive prin modificarea fără drept a cotelor. Polițiștii au făcut marți în acest caz șase percheziții în Capitală și în județul Ialomița.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au făcut marți șase percheziții domiciliare în Capitală și județul Ialomița și au pus în aplicare 26 de mandate de aducere, în Capitală și județele Ilfov și Călărași, emise pe numele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de fraudă informatică.

Din datele și probele administrate a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada 2018 - 2020, cinci angajați din cadrul unei case de pariuri, având funcția referent statistician, ar fi facilitat câștigarea unui număr de 184 de pariuri sportive, prin modificarea fără drept a cotelor de pariuri.

Din cercetări, s-a stabilit că ulterior, aceștia ar fi declararat pariurile ca fiind câștigătoare, cauzând un prejudiciu estimat de aproximativ 315.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice – Sector 2 sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: case de pariuri