x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci sfaturi pentru a câştiga la Loto 6/49

Cinci sfaturi pentru a câştiga la Loto 6/49

08 Sep 2014   •   13:34
Cinci sfaturi pentru a câştiga la Loto 6/49
Sursa foto: zentilia

Celebrul 6 din 49 a devenit jocul preferat al românilor. Toată lumea îşi încercă norocul săptămână de săptămână, în speranţa că se vor îmbogăţi peste noapte.

O dată la câteva luni se adună un report uriaş, sporind astfel zestrea de milionari a ţării. E de înţeles, aşadar, de ce a crescut şi miza alegerii celor 6 numere norocoase. Rămâna însă un mister încă neelucidat.

LOTO. Vrei să îţi sporeşti şansele de câştig la LOTO 6/49? Află ce numere s-au extras cel mai des

Românii joacă la Loto încă de pe vremea lui Ceauşescu. Dar norocul chior, adică orb sau "porcesc", după cum îl defineşte Dex-ul, l-au inventat după Revoluţie câţiva întreprinzători mai şmecheri care au înfiinţat Caritas, FNI, SAFI şi alte jocuri piramidale care au dispărut în negura istoriei, lăsând cu buza umflată milioane de aspiranţi la câştiguri materiale nemuncite deci neprevăzute în bugetul familiei. Aşa că românii s-au întors la dragostea dintâi, Loteria Română.

Braşoveanul Corneliu Lala, care a jucat ani de zile la Loto, a scris o carte în 2001 intitulată Loto special 6 din 49 în sisteme de variante simple şi sisteme de variante complexe. Cartea braşoveanului este amintită şi de Liliana Mincă, fost preşedinte al Loteriei Române, care dă cinci sfaturi jucătorilor la 6 din 49.

Cele cinci sfaturi ca să câştigi milioane de euro la Loto pe RomâniaTV.net.

×