x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine este Vlad Georgescu, autorul anchetei EADS, CORUPŢIE LA VÂRF din presa germană

Cine este Vlad Georgescu, autorul anchetei EADS, CORUPŢIE LA VÂRF din presa germană

de Dan Constantin    |    29 Oct 2014   •   08:08
Cine este Vlad Georgescu, autorul anchetei EADS, CORUPŢIE LA VÂRF din presa germană
Autorul anchetei despre corupţia din ''afacerea EADS'' publicată în presa germană, şi care a stârnit un enorm interes în România, este Vlad Dan Georgescu.

Numele lui este legat şi de alte dezvăluiri ale unor afaceri de corupţie, cea mai recentă fiind o preluare a dosarului Microsoft, publicată tot în ediţia germană a Huffington Post.

Vlad Georgescu se prezintă ca freelancer pentru Huffington Post, anterior colaborând tot ca freelancer pentru Spiegel on line şi Handelsblatt. A făcut studiile liceale în România la şcoala germană şi apoi Universitatea Leibnitz din Hanovra (teatru, muzică, media).

Se prezintă ca ziarist de investigaţii, cu experienţă de 20 de ani în economie şi tehnologie, dar şi de consultant politic în gestionarea crizelor, cu experienţă în domeniu de 12 ani. Oferta profesională are drept competenţe şi studii şi strategii de intelligence din surse deschise. Este angajat în firma HNDN Consulting, cu sediu la Chişinău şi birou de reprezentare în Germania, specializată în consultanţă, legislaţie, conferinţe în Republica Moldovă şi spaţiul CSI . 

×
Subiecte în articol: dosarul eads dosarul microsoft