x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cine investighează cele 3,5 milioane euro plătite de RCS lui Mitică Dragomir?

Cine investighează cele 3,5 milioane euro plătite de RCS lui Mitică Dragomir?

27 Oct 2014   •   15:31
Cine investighează cele 3,5 milioane euro plătite de RCS lui Mitică Dragomir?

Dosarul "Mită în fotbal", în care Dumitru Dragomir este acuzat că a primit 3,5 milioane de euro de la RCS&RDS, stagnează pe rolul Tribunalului Bucureşti.

Mită despre care se stă la baza acestui dosar, a constituit și baza litigiului dintre RCS şi Antena Group, Ioan Bendei, administrator RCS, susţinând că ar fi fost şantajat de către Sorin Alexandrescu, director Antena Group, pentru a nu face publică această informaţie . La rândul sau, Sorin Alexandrescu l-a acuzat pe Ioan Bendei de mărturie mincinoasă.

Legătură dintre Dragomir şi RCS este probată de implicarea în contractual cu LPF, a societăţii Tour Imex SRL, controlată de acţionarii RCS (Bendei Ioan şi Quadrant Cable Finance Limited, prin Tal Almog Joshua Moses, acţionar al fimei olandeze care deţine majoritatea RCS). Mai mult, banii au fost acordaţi prin intermediul firmei BODU SRL, controlată de către fostul preşedinte al LPF, firmă care are ca obiect de activitate organizarea de nunţi şi botezuri.

Neregulile privind existența unei legături între fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, și RCS au fost semnalate organelor de cercetare penală şi opiniei publice printr-o scrisoare deschisă de Grupul Intact, în 2013.

×