x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cioacă rămâne în arest

Cioacă rămâne în arest

10 Iun 2013   •   16:37

Tribunalul Argeş a decis, luni, menţinerea arestării preventive în cazul fostului poliţist Cristian Cioacă, judecat pentru uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, relatează agerpres.ro.
Instanţa a hotărât, după rejudecarea cauzei, că există motive întemeiate pentru ca inculpatul să rămână în arest preventiv. Decizia Tribunalului Argeş nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Piteşti. Cristian Cioacă a afirmat luni, în faţa judecătorului, că acuzaţia de omor formulată împotriva lui este "o aberaţie juridică".
"Nu am săvârşit nicio faptă penală în toată existenţa mea, cu atât mai puţin această aberaţie juridică", a spus Cioacă în faţa instanţei. El i-a acuzat pe procurorii care au instrumentat cazul că, prin intermediul mass-media, au încercat să inducă în spaţiul public ideea vinovăţiei sale.
Procurorul de şedinţă a susţinut că menţinerea arestării preventive se impune, deoarece inculpatul prezintă pericol public, fapta de care este acuzat este una foarte gravă, iar instanţa de fond nu a finalizat audierea tuturor martorilor din dosar.

×