x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu: Ce îmi doresc eu de la CFR Călători - servicii mai bune

Ciolacu: Ce îmi doresc eu de la CFR Călători - servicii mai bune

de Redacția Jurnalul    |    08 Mai 2024   •   16:00
Ciolacu: Ce îmi doresc eu de la CFR Călători - servicii mai bune

Premierul Marcel Ciolacu cere companiei CFR Călători „servicii mai bune pentru români” și arată că toate companiile din subordinea Ministerului Transporturilor trebuie să intre într-o reorganizare pentru o eficiență mai mare.

„Știu de la ministrul Grindeanu că așteptăm noile trenuri, care sunt primele cumpărate după treizeci și ceva de ani. Ce îmi doresc eu de la CFR Călători - servicii mai bune pentru români. (...) Am înțeles că e an electoral, am înțeles că trebuie să cerem bani încontinuu de la Guvern, am înțeles că vrem prime... E cazul să ne uităm și la ce se întâmplă pentru români”, spune Marcel Ciolacu.

El afirmă că Guvernul a fost un partener corect cu toate companiile.

„Cred că toate companiile din subordinea Ministerului Transporturilor trebuie să intre într-o reorganizare și să avem o eficiență mai mare. De fapt, toată România trebuie să treacă prin acest sistem”, încheie Ciolacu.

Cuantumul compensației alocate în 2024 companiei CFR Călători reprezintă aproximativ 47 % din necesarul fundamentat, a anunțat marți compania de stat, potrivit căreia acest lucru va duce la un dezechilibru în bugetul de venituri și cheltuieli.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu CFR Călători