x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţie blocată pe A1, pe sensul Piteşti-Bucureşti, după ce un TIR s-a răsturnat din cauza zăpezii

Circulaţie blocată pe A1, pe sensul Piteşti-Bucureşti, după ce un TIR s-a răsturnat din cauza zăpezii

de Mediafax    |    25 Ian 2012   •   06:47
Circulaţie blocată pe A1, pe sensul Piteşti-Bucureşti, după ce un TIR s-a răsturnat din cauza zăpezii

Circulatia pe Autostrada Bucuresti-Pitesti a fost blocata, miercuri dimineata, timp de aproximativ doua ore, pe sensul spre Capitala, dupa ce un tir s-a rasturnat din cauza zapezii, in acest interval opt autotrenuri ramanand blocate in coloana.
Accidentul, in urma caruia nu au existat victime, s-a petrecut in jurul orei 5.50, cand un tir a derapat din cauza zapezii si s-a rasturnat pe sosea, la kilometrul 71, pe sensul Pitesti-Bucuresti.

Potrivit reprezentantilor Centrului Infotrafic al Politiei Romane, in zona s-au format coloane de masini, iar ulterior traficul rutier a fost deviat pentru autoturisme pe DN 61, de la km. 73, cu posibilitate de reintrare pe A 1 la km. 70.

Seful Politiei A 1, comisar-sef Emilian Buican, a declarat ca la ora transmitreii acestei stiri traficul a fost reluat, dupa ce tir-ul rasturnat a fost impins cu un utilaj pe banda de urgenta a autostrazii.

In cele aproximativ doua ore in care nu s-a circulat pe sensul Pitesti-Bucuresti al autostrazii opt tir-uri au fost blocate in coloana.

×