x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîţu: Reformele şi investiţiile prin PNRR vor permite României să fie mai ecologică, mai rezilientă

Cîţu: Reformele şi investiţiile prin PNRR vor permite României să fie mai ecologică, mai rezilientă

27 Sep 2021   •   16:42
Cîţu: Reformele şi investiţiile prin PNRR vor permite României să fie mai ecologică, mai rezilientă

Implementarea reformelor şi investiţiilor cuprinse în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă va permite României să devină mai ecologică, mai digitală şi mai rezilientă, a afirmat, luni, premierul Florin Cîţu, în contextul în care preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se află în vizită la Bucureşti pentru prezentarea evaluării PNRR.

"Zi importantă pentru ţara mea, România, odată cu vizita preşedintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, deoarece Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă urmează să fie aprobat. Implementarea reformelor şi investiţiilor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă va permite României să devină mai ecologică, mai digitală şi mai rezilientă, pentru a asigura un viitor mai bun pentru noi toţi", a scris Florin Cîţu, pe Twitter.

 

 


Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a ajuns luni la Bucureşti în cadrul seriei de vizite NextGenerationEU.

La ora 16,00, Ursula von der Leyen a fost primită la Palatul Cotroceni de şeful statului, iar la ora 16,50 va avea o întrevedere cu prim-ministrul Florin Cîţu, la Palatul Victoria.

 

 

 

×