x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Premierul, elevilor și părinților: Vă rog sa fiți parte a soluției pentru a stinge greva

Premierul, elevilor și părinților: Vă rog sa fiți parte a soluției pentru a stinge greva

de Redacția Jurnalul    |    23 Mai 2023   •   12:32
Premierul, elevilor și părinților: Vă rog sa fiți parte a soluției pentru a stinge greva

„Vă rog sa fiți parte a soluției și să susțineți demersurile noastre pentru a stinge această grevă care ne afectează pe toți”, le-a spus premierul Ciucă reprezentanților elevilor și părinților, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la consultările de marți.

„Vă rog sa fiți parte a soluției și să susțineți demersurile noastre pentru a stinge această grevă care ne afectează pe toți”, a spus Nicolae Ciucă la discuția cu reprezentanții asociațiilor de părinți și elevi, afiermă pentru MEDIAFAX surse participante la consultările de marți.

Potrivit surselor citate, premierul a mai transmis că problemele salariale vor fi rezolvate în legea salarizării unitare.

„Avem nevoie de încredere”, a mai spus Ciucă.

„Unde este elevul în revendicările sindicale? Dacă este nevoie, fac oricâte întâlniri sunt necesare pentru a opri greva, dar nu putem depăși cadrul legal. Vom veni cu un calendar al rezolvării problemelor salariale. Ordonanța cu măsurile pentru profesori (anexa 8, debutanți, zone defavorizate) intră vineri în ședința de guvern. Toate problemele acumulate în peste treizeci de ani nu pot fi rezolvate dintrodată. Să nu uitam că elevul trebuie sa fie prioritatea tuturor”, a mai spus premierul.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca elevi parinti