x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciucă, la 32 de ani de la înființarea SPP: gestionează cu succes toate misiunile încredințate

Ciucă, la 32 de ani de la înființarea SPP: gestionează cu succes toate misiunile încredințate

07 Mai 2022   •   11:00
Ciucă, la 32 de ani de la înființarea SPP: gestionează cu succes toate misiunile încredințate

SPP gestionează cu succes toate misiunile și beneficiază de încrederea instituțiilor din România, precum și a celor de la nivelul statelor membre NATO sau UE, spune premierul Nicolae Ciucă cu prilejul Zilei Serviciului de Protecție și Pază.

„Ziua Serviciului de Protecție și Pază este un bun prilej de a transmite aprecierea și respectul pentru profesionalismul specialiștilor acestei structuri esențiale din sistemul de siguranță națională”, transmite prim-ministrul.

În mesajul premierului se arată că, la 32 de ani de la înființare, SPP gestionează cu succes „toate misiunile încredințate, beneficiind de încrederea instituțiilor din România, precum și a celor de la nivelul statelor membre NATO sau UE. Procesul de modernizare și permanenta adaptare la provocările pe care trebuie să le gestioneze, alături de devotamentul profesioniștilor din cadrul Serviciului de Protecție și Pază asigură perspectiva de consolidare a acestei structuri de elită a statului român”.

×
Subiecte în articol: nicolae ciuca