x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNAIR a desemnat câștigătorul pentru execuția secțiunii 4 a Autostrăzii Sibiu - Pitești

CNAIR a desemnat câștigătorul pentru execuția secțiunii 4 a Autostrăzii Sibiu - Pitești

03 Sep 2021   •   20:30
CNAIR a desemnat câștigătorul pentru execuția secțiunii 4 a Autostrăzii Sibiu - Pitești

Vineri, la 6 luni de la prima desemnare a câștigătorului, din cauza depunerii de contestații și plângeri atât la CNSC cât și la Curtea de Apel București, CNAIR a finalizat procesul de reevaluare a ofertelor dispus de C.A.B. Compania desemnată câștigătoare a rămas Porr Construct SRL.

Durata contractului, cu o valoare de 1.678.873.121,77 Lei fără TVA, este de 60 de luni, din care 16 luni perioada de proiectare și 44 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 60 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea și execuția lucrărilor pentru construcția Autostrăzii Sibiu - Pitesti, Sectiunea 4: Tigveni - Curtea de Arges în lungime de 9,86 km.

Una dintre lucrările principale ce urmează a fi realizate în cadrul acestui contract este construcția unui tunel cu o lungime de 1.350 m.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea din nou a perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: CNAIR