x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Colonel SRI ucis de propriul frate

Colonel SRI ucis de propriul frate

de Petru Zoltan    |    16 Noi 2007   •   00:00
Colonel SRI ucis de propriul frate

Ieri-noapte, un colonel SRI a fost omorăt cu bestialitate in casa de vacanţă pe care o deţinea in localitatea dămboviţeană Bucşani. Principalul suspect este chiar fratele victimei, care a fost denunţat de propriul fiu.Â

Un colonel SRI a fost ucis cu bestialitate in noaptea de miercuri spre joi in casa de vacanţă pe care o deţinea in localitatea dămboviţeană Bucşani. Principalul suspect este chiar fratele victimei, Ion Popescu (foto), care a fost denunţat de propriul fiu.

RECLAMAŢIA. Şeful de post din comuna Bucşani a fost sesizat ieri-dimineaţă, in jurul orei 8:00, de un copil in vărstă de 13 ani că unchiul său, Gheorghe Popescu, zace intr-o baltă de sănge in casa lui, situată la marginea comunei, pe un deal. Copilul le-a povestit poliţiştilor cum a venit acasă tatăl său, Ion Popescu, cu hainele pline de sănge. Acesta a fost intrebat de fiul său de unde provine săngele, iar bărbatul i-a spus să işi vadă de lecţiile lui, că el are o problemă. Anchetatorii au stabilit că principalul suspect este chiar tatăl copilului, fratele victimei. La audieri suspectul avea hainele pline de sănge.
CV. Gheorghe Popescu era ofiţer rezervist, fost colonel in cadrul Serviciului Romăn de Informaţii. Suspectul, Ion Popescu (50 de ani), suferă de schizofrenie şi lucra la ferma fratelui la cultura de viţă-de-vie. Din primele cercetări rezultă că acesta şi-ar fi lovit fratele cu un ciocan de cinci kilograme pănă cănd a murit. Rudele spun că victima işi ajuta fratele cu bani şi avea grijă şi de copilul acestuia, ba chiar ar fi intervenit ca fratele său să nu fie internat la un centru de specialitate. Nimeni nu a auzit vreun strigăt de ajutor, deoarece colonelul Gheorghe Popescu avea casa departe de sat şi locuia singur. Soţia sa murise in vara acestui an.

×
Subiecte în articol: observator