x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Starea de alertă în judeţele afectate de intemperii a fost revocată. Ponta: "Mă bucur că am salvat şi vieţi omeneşti şi bunuri"

Starea de alertă în judeţele afectate de intemperii a fost revocată. Ponta: "Mă bucur că am salvat şi vieţi omeneşti şi bunuri"

03 Feb 2014   •   15:38
Starea de alertă în judeţele afectate de intemperii a fost revocată. Ponta: "Mă bucur că am salvat şi vieţi omeneşti şi bunuri"

Premierul Victor Ponta a declarat, în cadrul Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, că starea de alertă în judeţele Buzău, Brăila, Vrancea, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa şi Tulcea, afectate de ninsori şi viscol, a fost revocată.

"O să supun Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă revocarea stării de alertă în judeţele în care aceasta a fost declanşată: Buzău, Brăila, Vrancea, Călăraşi, Ialomiţa, Constanţa şi Tulcea. Încetăm starea de alertă, aşa cum era absolut normal", a anunţat ppremierul.

"Mulţumesc tuturor penru munca depusă. Din 1 martie, în baza OUG adoptate săptămâna trecută, o să avem două comitete naţionale:  unul pentru intemperii şi altul pentru situaţii de urgenţă. Mă bucur că am salvat şi vieţi omeneşti, şi bunuri", a mai spus Ponta.




×