x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Comunicat Antena 1-RCS/RDS

Comunicat Antena 1-RCS/RDS

28 Apr 2009   •   00:00

In legatura cu informatiile aparute in presa vizind derularea angajamentelor financiare asumate de consortiul Antena 1 - RCS/RDS prin contractul de transmitere a meciurilor de fotbal din Liga I, facem urmatoarele precizari:



Consortiul Antena 1-RCS/RDS precizeaza ca informatiile lansate de presa referitoare la desfiintarea GSP sunt eronate.  Consortiul atrage atentia ca pina in acest moment a platit déjà pentru campionatul in curs de desfasurare 34 milioane de euro si analizeaza, in acest context, raportul calitate-pret.

Consortiul Antena 1-RCS/RDS ramane deschis solicitarilor presei privind informatii legate de contractul in cauza, pentru a evita lansarea unor informatii neverificate, care provoaca costuri de imagine pentru consortiu si creeaza insecuritate la nivelul angajatilor celor doua firme.

Consortiul  Antena 1-RCS/RDS sesiseaza faptul ca evenimentele recente din fotbalul romanesc nu fac obiectul contractului semnat anul trecut si mai mult, afecteaza reputatia partilor implicate.

Antena 1 a format un consortiu impreuna cu RCS/ RDS pentru ca, prin preluarea drepturilor de difuzare a Ligii I, meciurile sa fie difuzate pe GSP TV.
Antena 1-RCS/RDS

×
Subiecte în articol: mass-media