x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Condica de reclamatii

Condica de reclamatii

de Catalina Iancu    |    09 Aug 2005   •   00:00
SI-ASA-I RAU, SI-ASA NU-I BINE. Daniel Robu a tras doar o fuga pe Litoral, in urma cu cateva zile, si atunci cu treaba, sa-si mai promoveze viitorul album. Prin urmare, n-a avut timp sa se enerveze. Nu-l scot din sarite nici taxele de la intrarea in Mamaia, nici servirea care in multe locuri lasa de dorit, nici mormanele de gunoaie pe pe plaja. Ce nu i-a placut la Marea Neagra? Ca erau prea putini turisti la Neptun! Ce ti-e si cu vedetele astea! Cand e aglomerat nu-i bine, nici cand e prea putina lume nu-i bine. Cine sa-i mai inteleaga? Noroc ca Robu a facut o baie in mare si s-a racorit. (Catalina Iancu)

I S-A FACUT PARUL MACIUCA. Fata cu vioara, Silvia Launeanu (De la Vegas), a stat doar vreo doua zile la mare. Dar e atat de indiferenta la ce se intampla in jur, incat pare ca nimic n-o deranjeaza. Ii place marea, ii place sa stea cu fata la soare si, daca ar avea timp, ar poposi cu orele pe mal sa asculte cantecul valurilor. Asa ca nu prea are reclamatii. "Ceea ce nu-mi place si m-a speriat ingrozitor sunt gandacii zburatori, care apar peste tot: si pe strada, si pe plaja, prin hoteluri si pe terase. Intr-o dupa-amiaza, m-am trezit cu unul care mi-a cazut direct pe cap si mi s-a ridicat parul de-un metru, cat e de lung. M-am speriat ingrozitor. Nu suport insectele de nici un fel", ne-a declarat Silvia. (Catalina Iancu)

"CRATERELE" DINTRE STATIUNI. Irinel Columbeanu si-a "rupt" una dintre masini in gropile din Mamaia. Si parea foarte nervos din cauza asta. Probabil nu e o problema reparatia, ci... modelul. O fi fost una dintre "aspiratoarele" de femei cu care omul de afaceri se preumbla pe inserat. Noroc ca Irinel a venit cu un automobil de rezerva. "Sunt pe Litoral din luna iunie si cunosc toate craterele dintre statiuni. Din Bucuresti spre Constanta se merge bine pe autostrada. Sunt insa portiuni pline de gropi, pe care le cunosc de cativa ani. Si pe anumite stradute e jale", s-a plans Columbeanu, care mai e nemultumit si de faptul ca, destul de des, s-a intamplat sa se intrerupa curentul electric. Si noi, care credeam ca-i place sa stea mai mult pe intuneric... (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: observator