x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constantin Nicolescu, urmărit penal. Preşedintele CJ Argeş a leşinat la sediul DNA Piteşti

Constantin Nicolescu, urmărit penal. Preşedintele CJ Argeş a leşinat la sediul DNA Piteşti

11 Sep 2012   •   13:59
Constantin Nicolescu, urmărit penal. Preşedintele CJ Argeş a leşinat la sediul DNA Piteşti

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie-Serviciul Teritorial Pitesti au inceput urmarirea penala fata de Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges, si a altor 11 persoane , pentru fraudarea unui fond PHARE de peste 1,2 milioane de euro, obtinut in 2006.

Medicii de la spitalul Arges, unde acesta a fost dus de urgenta direct din sediul DNA Pitesti, dupa ce i s-a facut rau, au hotarat sa il transfere marti dupa-amiaza la spitalul Floreasca, din Capitala, pentru mai multe investigatii.

"Decizia de a fi transportat la Bucuresti a fost luata de conducerea spitalului, dupa consultarea cu medicul cardiolog si cu celelalte cadre medicale implicate in evaluarea starii pacientului. Starea acestuia nu s-a inrautatit din punct de vedere clinic, dar s-au modificat niste parametri biochimici in electrocardiograma", a declarat doctorul Marius Pascu, purtator de cuvant al Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti.

"Este vorba de un sindrom coronarian acut, pe baza unei afectiuni preexistente, care ar fi putut fi provocat de o emotie puternica. Pacientul va fi monitorizat din jumatate in jumatate de ora si dupa patru ore voi putea spune mai multe despre evolutia starii sale de sanatate", a mai spus doctorul Marius Pascu.

Constantin Nicolescu are antecedente medicale, in urma cu mai bine de un an si jumatate, in 27 ianuarie 2011, acestuia facandu-i-se rau la scurt timp dupa ce Tribunalul Arges a emis pe numele sau mandat de arestare preventiva. El a fost transportat atunci cu o ambulanta la Spitalul Judetean de Urgente.

Medicii pitesteni care l-au examinat au evitat atunci sa pronunte un diagnostic, insa au spus ca starea pacientului este grava. Ulterior, in aceeasi zi, Constantin Nicolescu a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti pentru ca prezenta simptomele unui atac de cord.

Pacientul a fost operat pe cord deschis in data de 30 ianuarie 2011, iar ulterior si-a putut relua activitatea ca presedinte al CJ Arges.

×