x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copil dispărut în împrejurări suspecte, de patru zile

Copil dispărut în împrejurări suspecte, de patru zile

03 Iun 2014   •   13:48
Copil dispărut în împrejurări suspecte, de patru zile

Robu Venanţiu Ioan are 13 ani şi este din localitatea Săbăoani, judeţul Neamţ. Sâmbătă, 31 mai a.c., în jurul orelor 15:00, băiatul  a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Familia a reclamat dispariţia lui la postul de poliţie abia luni, la prânz. Poliţiştii au demarat imediat activităţile de căutare a copilului pe raza localităţii Săbăoani, în mediile şi locurile pe care acesta le frecventa, stabilindu-se astfel că Ioan a fost văzut ultima dată de către un coleg de clasă, chiar în ziua dispariţiei, în jurul orelor 15:15, în timp ce se deplasa către gara din localitate, având în spate un rucsac.

Din verificările poliţiei s-a mai stabilit şi că Ioan a avut un conflict în familie, acesta fiind, cel mai probabil, motivul plecării sale. Băiatul nu a mai fugit niciodată de acasă iar sâmbătă, când a plecat, şi-a lăsat telefonul mobil la domiciliu.

Poliţia efectuează în continuare activităţi pentru identificarea băiatului dispărut, verificările fiind extinse şi în localităţile limitrofe.

Ioan are 1,60 m - înălţime, constituţie slabă, ochi căprui şi păr şaten, tuns scurt.

La data dispariţiei, el era îmbrăcat cu un pulover de culoare neagră, cu dungi albastre pe orizontală, un hanorac de culoare gri cu negru, blugi de culoare albastră. În picioare purta pantofi sport de culoare gri, iar în spate avea un rucsac din fâş de culoare neagră.

Cei care l-au văzut sau pot oferi informaţii care să ajute la găsirea lui sunt rugaţi să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

×
Subiecte în articol: Robu Venanţiu Ioan copil disparut