x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copil dispărut – Viroaga: Scotocirile, încheiate

Copil dispărut – Viroaga: Scotocirile, încheiate

de Paula Anastasia Tudor    |    21 Mai 2008   •   00:00

Ieri, mai multe echipe de investi­ga­tori coordonate de şeful Serviciului Investigaţii Criminale, comisar-şef Florian Pamfile, au fost în satul Vi­roaga şi în satele din vecinătate pen­tru obţinerea de informaţii în ca­zul dispariţiei lui Alis Sezer, bă­ie­ţe­lul de 2 ani şi 8 luni

Ieri, mai multe echipe de investi­ga­tori coordonate de şeful Serviciului Investigaţii Criminale, comisar-şef Florian Pamfile, au fost în satul Vi­roaga şi în satele din vecinătate pen­tru obţinerea de informaţii în ca­zul dispariţiei lui Alis Sezer, bă­ie­ţe­lul de 2 ani şi 8 luni. Comisarul-şef Dorin Colidiuct ne-a precizat că echi­pele de investigaţii au fost prin sate şi în perioada scotocirilor pe cîmp, iar acum verifică informaţiile obţinute, dar şi toate persoanele care se aflau pe cîmp în ziua dispariţiei copilului.


Alis Sezer a dispărut sîmbătă la prânz şi a fost căutat în prima zi de rude şi de poliţişti pînă în jurul orei 1:00 noaptea. Căutările au fost re­luate duminică. Atunci, po­li­ţiş­tilor li s-au alăturat şi jandarmii, iar un elicopter uşor de la MIRA şi un avion de la Tuzla au survolat zona patru ore. În noaptea de duminică spre luni au ajuns la faţa locului salvatorii BGS, iar dimineaţa li s-au alăturat la căutări 31 de jandarmi şi aproximativ 20 de persoane de la alte două firme de pază şi protecţie din Constanţa – Speed Escort şi Romnaţional. Căutările copilului s-au oprit luni, în jurul orei 14:30.

×
Subiecte în articol: observator