x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedia de la Bran. A fost prins principalul suspect al dublei crime. Cei doi soți au fost uciși la etajul casei lor. Ușa de la intrare fusese spartă cu toporul

Tragedia de la Bran. A fost prins principalul suspect al dublei crime. Cei doi soți au fost uciși la etajul casei lor. Ușa de la intrare fusese spartă cu toporul

de Redacția Jurnalul    |    16 Ian 2023   •   15:58
Tragedia de la Bran. A fost prins principalul suspect al dublei crime. Cei doi soți au fost uciși la etajul casei lor. Ușa de la intrare fusese spartă cu toporul

Nicu si Alexandra, soț și soție, au fost uciși în propria casă, în localitatea Șimon, Bran. Agresorul le-a zdrobit capetele cu toporul. Polițiștii au prins principalul suspect al dublei crime de la Bran, a anunțat Antena 3 CNN.

Forțele speciale au decins la principalul suspect al crimei duble de la Bran. Este vorba despre un văr al celor doi soţi uciși, cu care se aflau în conflict.

Mărturia cutremurătoare a mamei angajatului SMURD ucis cu soţia în casă, la Bran 

"Pe 8 am plecat noi la Tohan, eu cu Cristi, cu băiatul cel mic. Aproape de spital îl sună pe fiul meu pe Cristi, șoferul un coleg şi zice: Cristi, nu răspunde Nicu la telefon trebuia să mă schimbe. A sunat Cristi pe taică-s-o pe soțul zice tati, repede acuma du-te la Nicu, zice că e târziu să fi ducă la servici, ia vezi ce este?

A văzut ușa spartă la intrare, e de topor că e foarte groasă şi a strigat la noră", spune cu lacrimi în ochi mama bărbatului, angajat SMURD, ucis cu soţia în casă, la Bran. 

Macabra descoperire a fost făcută de cumnata celor doi. Pe cei doi i-a găsit la etaj, cu multiple traumatisme la cap. 

"Eu am intrare prima. Bănuiesc că e spartă uşa şi ei sunt morți amândoi în dormitor. În toiul nopții a fost ceva. A intrat cineva peste ei în casă. Au avut altercații cu vecinul de sus. Avea proces deschis cu el", spune şi cumnata bărbatului ucis. 

Mărturia cutremurătoare a mamei angajatului SMURD ucis cu soţia în casă, la Bran

 

Bărbatul care a decedat avea 38 de ani. Lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, punctul de lucru de la Moieciu. Se căsătorise anul trecut. Nicu ar fi trebuit să se prezinte la serviciu în această dimineață. Un coleg de-al său, în momentul în care a văzut că acesta nu mai ajunge, l-a sunat pe unul dintre frații victimei, Cristi, care a vorbit cu mama acestuia și cu cumnata, care era vecină de casă. 

Cumnata celor doi spune că, în momentul în care a ajuns la domiciliul acestora, a observat că în ușa de la intrare erau mai multe lovituri de topor. Pe cei doi i-a găsit la etaj, cu multiple traumatisme la cap. Femeia susține că nu își poate da seama cine ar fi vrut să le facă rău, pentru că erau niște ”copii deosebiți”.   

Alexandra avea 32 de ani și lucra la Spitalul de Copii din Brașov. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, familia l-ar suspecta chiar pe un vecin cu care cei doi ar fi avut un conflict mai vechi bazat chiar pe o bucată de teren. Din primele informații, vecinul le-ar fi chiar văr și ar avea probleme psihice.  

Reprezentanții Parchetului au declarat că se efectuează cercetări pentru a afla cauzele și motivele acestui eveniment tragic. Polițiștii au deschis un dosar penal de moarte suspectă și fac cercetări pentru a identifica persoana responsabilă pentru aceste crime.

Ei sunt Nicu și Alexandra, soții uciși în această dimineață în casa lor din Bran. Ușa de la intrare fusese ”deschisă” cu toporul

×
Subiecte în articol: crima dubla bran SMURD Moeciu