x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crima românului din Spania, comentată în presa iberică : "Mizerie imigrantă!"

Crima românului din Spania, comentată în presa iberică : "Mizerie imigrantă!"

06 Apr 2011   •   09:13
Crima românului din Spania, comentată în presa iberică : "Mizerie imigrantă!"
159911-.jpgFapta abominabilă a tânărului de 21 de ani din Spania ţine prima pagină a ziarelor din Spania. Publicaţiile îi acordă spaţii ample, iar cititorii fac comentarii deloc plăcute la adresa conaţionalilor noştri.

Aşa cum era de aşteptat, povestea românului care şi-a ucis partenera însărcinată ocupă primele locuri în topul ştirilor de televiziune din Spania. Iar pe site-uri, articolele pe acest subiect au înregistrat milioane de accesări, scrie antena3.ro. Publicul nu s-a mulţumit doar să citească, ci a şi plasat comentarii online. Unele de-a dreptul xenofobe.

"Mizerie imigrantă si subvenţionată!" - spune un spaniol pe site-ul publicaţiei Que. Un alt cititor al aceluiaşi portal crede că legile locale sunt prea permisive. Din acest motiv, străinii care comit infracţiuni aleg să meargă în Spania şi nu într-o altă ţara europeană. Nemulţumit, cititorul îşi încheie mesajul astfel: "Nu ne ramâne decât să suportăm pentru că politicienii sunt prea leneşi ca să schimbe legile".

Şi pe site-ul abc.es, cititorii au postat o mulţime de comentarii. Cel mai alarmant este un mesaj care spune că aceasta este cultura românilor şi trebuie acceptată.

×
Subiecte în articol: crima dorel marcu crima spania