x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cristian Buşoi a fost instalat oficial la conducerea CNAS

Cristian Buşoi a fost instalat oficial la conducerea CNAS

18 Iun 2013   •   11:33
Cristian Buşoi a fost instalat oficial la conducerea CNAS
Sursa foto: INTACT IMAGES/Cornel Putan

Doctorul Cristian Buşoi a fost instalat oficial, astăzi, în funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Buşoi a declarat că doreşte o relaţie bună de colaborare cu Ministerul Sănătăţii şi în acord cu programul de guvernare.

"Domnul ministru va participa la toate întâlnirile lunare ale Consiliului de Administraţie, aşa cum este normal, iar eu voi participa la întâlnirile săptămânale cu secretarii de stat, pentru a ne corela activităţile şi a comunica. Într-o săptămână, două, aş dori să mă pun la punct cu problemele din cadrul instituţiei şi să văd care sunt cele mai presante probleme. După aceea, voi face cunoscute obiectivele mele", a afirmat Buşoi, potrivit Agerpres.

Ministrul Eugen Nicolăescu şi-a exprimat dorinţa de a coopera cu CNAS, spunând că are încredere în noul preşedinte al Casei.

Decizia de numire a lui Cristian Buşoi în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie şi de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

Premierul Victor Ponta anunţa săptămâna trecută că îl va propune în funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate pe europarlamentarul PNL Cristian Buşoi, după ce Doru Bădescu şi-a prezentat demisia din acest post, în urma scandalului privind numirea lui Lucian Duţă în CA al CNAS, din partea Administraţiei Prezidenţiale.

×
Subiecte în articol: cristian busoi cristian busoi CNAS