x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CSAT se reuneşte azi în şedinţă. Evenimentele din Ucraina şi activitatea Institutului Cantacuzino, pe ordinea de zi

CSAT se reuneşte azi în şedinţă. Evenimentele din Ucraina şi activitatea Institutului Cantacuzino, pe ordinea de zi

27 Mar 2014   •   08:07
CSAT se reuneşte azi în şedinţă. Evenimentele din Ucraina şi activitatea Institutului Cantacuzino, pe ordinea de zi

CSAT se reuneşte azi în şedinţă. Evenimentele din Ucraina şi activitatea Institutului "Cantacuzino", pe ordinea de zi

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se va reuni, joi, în şedinţă la Palatul Cotroceni, pe ordinea de zi aflându-se evaluarea situaţiei internaţionale prin prisma evenimentelor din Ucraina şi 'disfuncţii' în activitatea Institutului 'Cantacuzino', anunţă Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, pe ordinea de zi publică a şedinţei CSAT se află evaluarea situaţiei internaţionale prin prisma evenimentelor din Ucraina, activitatea desfăşurată de instituţiile cu atribuţii în domeniul securităţii internaţionale în anul 2013 şi principalele obiective pentru anul 2014, disfuncţii în activitatea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie "Cantacuzino" cu implicaţii în planul securităţii naţionale, măsuri privind dezvoltarea sistemului naţional de securitate cibernetică, activitatea CSAT în anul 2013.

De asemenea, adaugă sursa citată, pe timpul şedinţei vor fi abordate şi alte subiecte de interes pentru securitatea naţională.

Ultima şedinţă a CSAT a avut loc în 2 februarie.

De la acea dată au mai avut loc şedinţe de lucru în care s-a discutat despre situaţia din Ucraina.

×
Subiecte în articol: csat traian basescu ucraina cantacuzino