x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum arată buncărele pentru război din Bucureşti VIDEO

Cum arată buncărele pentru război din Bucureşti VIDEO

20 Mar 2014   •   13:40
Cum arată buncărele pentru război din Bucureşti VIDEO

Bucureştiul are 4.000 de buncăre care pot adăposti aproximativ un milion de oameni. Adăposturile subterane pot fi folosite în caz de calamităţi, dezastre sau război.

Inedita povestea a BĂRBATULUI care a luptat o viaţă pentru a recupera AMINTIRILE furate de COMUNIŞTI Capitala este prevăzută cu adăposturi pentru situaţii de urgenţă. În cazul unui cutremur sau a unor dezastre naturale, bucureştenii se pot caza în peste 4.000 de adăposturi.

"Adăposturile sunt construite pentru protejarea populaţiei în cazul atacurilor aeriene, dar şi în caz de calamitate ele pot fi folosite ca adăposturi pentru sinistraţi. Într-un singur adăpost, în caz de atac aerian pot fi adăpostite peste 150 de persoane, iar în cazul unui dezastru natural se pot amenaja camere pentru 50 de persoane.

Istoria unui CONAC BOIERESC ai cărui pereţi şoptesc o poveste tristă despre VIAŢĂ GALERIE FOTO

Adăposturile sunt confecţionate din beton armat. Pereţii au o grosime de 40 de centimetri, iar plafonul are o grosime de 20 de centimetri. Adăposturile sunt prevăzute şi cu staţii de ventilare a aerului şi tuneluri de evacuare.

Vezi cum arată acum buncărele pentru război din Bucureşti pe RomâniaTV.net.

×