x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum încearcă românii să păcălească păcănelele. Vezi cele mai folosite metode de trişori

Cum încearcă românii să păcălească păcănelele. Vezi cele mai folosite metode de trişori

20 Ian 2014   •   11:55
Cum încearcă românii să păcălească păcănelele. Vezi cele mai folosite metode de trişori

Puţini sunt aceia care nu au visat măcar odată la un câştig mare, fie că au intrat, fie că nu într-o sală de jocuri. Mulţi au trecut de stadiul de vis şi au început să caute diverse metode prin care aparatele de jocuri se pot transforma în surse sigure de câştig.

Citeşte şi De ce joacă românii la "păcănele"

Sute de persoane încearcă şi, probabil, şi reuşesc să păcălească în favoarea lor aparatele tip slot machines. Dacă sunt prinşi, aceştia se aleg cu interdicţia de a mai intra în cazinourile respective şi nimic mai mult.

"În legislaţia noastră nu este prevăzută pedepsirea celor care încearcă să trişeze la cazino. În străinătate există legislaţie şi trişorii sunt pedepsiţi de lege. La noi nu avem ce face decât să îi dăm afară şi să nu îi mai lăsăm să intre. Cu aproximaţie, sunt în jur de 100 de persoane în aceste găşti, din care jumătate acţionează în Bucureşti", declara pentru RomaniaTV.net, Sorin Constantinescu, directorul Asociaţiei Organizatorilor de Casinouri.

Vezi şi Un bucureştean a dat lovitura la păcănele. Vezi ce sumă uriaşă a câştigat norocosul

Metodă nouă de "furt" la păcănele

"Tentativele de fraudă se înregistrează la aparatele tip slot machines ieftine sau improvizate. Acestea pot fi fraudate. Ultima metodă a celor care încearcă să păcălească aparatele este acea a filmării ecranului aparatului. Persoana respectivă trimite unui haker înregistrarea, iar acesta printr-un soft stabileşte frecvenţele şi secvenţele aparatului, estimându-se ce cărţi urmează să dea", a precizat Sorin Constantinescu.

Află mai multe detalii despre cum încearcă românii să păcălească păcănelele pe RomâniaTV.net.

×