x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum să citeşti în palma: Primii pasi ca să-ţi ghiceşti viitorul

Cum să citeşti în palma: Primii pasi ca să-ţi ghiceşti viitorul

18 Mar 2014   •   08:40
Cum să citeşti în palma: Primii pasi ca să-ţi ghiceşti viitorul

Ghicitul in palma este o tehnica de aflare a viitorului raspandita in toata lumea. Specialistii spun ca mainile noastre sunt ca niste harti care dezvaluie o multime de caracteristici legate de destin. Esti curioasa sa stii ce spun palmele despre viata ta? Iata o metoda distractiva si usoara!

Ce fel de persoană este, în funcţie de palmele sale. Află-i secretele

Ghicitul in palma: stanga sau drepta?

Multe persoane au o nedumerire legata despre mana in care ar trebui sa practice ghicitul in palma. Desi mana stanga este cea mai folosita in acest caz, trebuie sa stii ca nu este o regula fixa, pentru ca trebuie sa tii cont de palma activa. De exemplu, o persoana dreptace are mana dreapta activa, iar pe cea stanga pasiva. Iar daca este stangace, rolurile se inverseaza.

Palma activa se foloseste pentru citirea viitorului, iar cea pasiva pentru a fi studiate anumite experiente din trecut. Prin urmare, poti sa arunci o privire pe amandoua atunci cand ghicesti in palma.

Metoda INCREDIBILĂ prin care japonezii îşi schimbă DESTINUL

Primii pasi pentru ghicitul in palma


In general, palmele au pe suprafata lor numeroase linii care sunt impartite pe marimi si importanta: principale, secundare si minore. Bineinteles ca cele mai importante pentru ghicitul in palma sunt cele principale. De obicei, ele sunt trei, dar exista persoane care au patru.

Află cum poti sa practici si tu ghicitul in palma si care sunt cele mai populare interpretari pe RomâniaTV.net.

×