x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cunoscutul chirurg Mircea Beuran este din nou ...bunic

Cunoscutul chirurg Mircea Beuran este din nou ...bunic

de Maria Timuc    |    21 Mar 2011   •   14:52
Cunoscutul chirurg Mircea Beuran este din nou ...bunic

157423-beuran.jpgCunoscutul chirurg Mircea Beuran, şeful Clinicii de Chirurgie a Spitalului de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, a devenit, luni, bunic pentru a doua oară.

 

Fetiţa care a venit pe lume înainte de orele prânzului se numeşte Iana şi este frumoasă, dar – mai ales- sănătoasă, aşa cum îşi doreşte cel mai mult bunicul ei. Aflat la Paris, la o conferinţă despre "marea chirurgie" (când spunem chirurgie "mare" spunem şi chirurgia grea cu adevărat, inclusiv chirurgia unor complicaţii ale cancerului), profesorul Mircea Beuran şi-a făcut puţin timp să-mi spună că-i foarte bucuros pentru venirea pe lume a celei de-a doua nepoate în familia sa (creşte familia, bucuria-i continuă, a spus profesorul) şi că îşi doreşte, înainte de orice, ca Iana să fie sănătoasă.



Soţia profesorului Beuran mi-a dezvăluit, însă, că "am fost mai emoţionaţi decât acum cinci ani, când fiica noastră a născut-o pe Sara. Nu ştiu de ce, probabil că am devenit mai conştienţi". Cei doi bunici fericiţi şi-au manifestat dorinţa expresă de a-i transmite fetiţei nou născute un mesaj fericit: "Bine ai venit pe lume, Iana!"

×