x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CV Tudor: Îl voi vizita pe Becali când va fi disponibil,după Paşte şi îi voi duce cărţi şi almanahuri

CV Tudor: Îl voi vizita pe Becali când va fi disponibil,după Paşte şi îi voi duce cărţi şi almanahuri

10 Apr 2009   •   00:00

Liderul PRM CV Tudor a declarat că va merge să-l viziteze pe George Becali în închisoare atunci când finanţatorul echipei de fotbal Steaua va fi "disponibil", dar nu înainte de Paşte, şi că îi va duce "nişte cărţi frumoase" şi almanahuri.



Vadim Tudor a precizat că nu intenţionează să-l viziteze pe Becali în închisoare înainte de sărbătoarea Paştelui, pentru că nu vrea să limiteze posibilităţile familiei acestuia de a-l vedea.

"Eu am zis că, având în vedere numărul mic de vizite pe săptămână, am înţeles de la avocaţi că numărul este de patru, nu doresc să limitez posibilităţile familiei sale de a-l vedea (pe Becali - n.r.), înainte de Paşte", a explicat C.V.Tudor.

Întrebat dacă va merge în vizită la Becali şi când va face acest lucru, liderul PRM a răspuns afirmativ: "Da, voi merge când va fi şi el disponibil, când am certitudinea că nu micşorez din dreptul familiei sale (de a-l vizita - n.r.)".

Liderul PRM a vorbit şi despre mesajul pe care doreşte să i-l transmită lui Becali şi anume faptul că îi va spune acestuia "să se ţină tare în şa, pentru că dreptatea este de partea sa şi populaţia este de partea sa".

C.V. Tudor a mai spus că reprezentanţii familiei lui Becali i-au transmis de la acesta "mesaje de mulţumire şi fraternitate".
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator becali