x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La “Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars, Dan Teodorescu de la Taxi recunoaşte că a fost lovit de amnezie când a compus piesa "Cele două cuvinte"

La “Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars, Dan Teodorescu de la Taxi recunoaşte că a fost lovit de amnezie când a compus piesa "Cele două cuvinte"

04 Apr 2014   •   12:19
La “Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars, Dan Teodorescu de la Taxi recunoaşte că  a fost lovit de amnezie când a compus piesa "Cele două cuvinte"

Solistul formaţiei Taxi, simpaticul Dan Teodorescu, este invitatul Florentinei Fântânaru, sâmbătă, de la ora 13.00, la “Dincolo de aparenţe”.  Plin de umor,  cântăreţul  îi spune Florentinei că nu mai ţine legătura cu fostul să naş, Traian Băsescu, şi că la momentul respectiv, atunci când s-a gândit să-i fie părinte spiritual, totul părea o glumă bună. “Primarul  pe vremea aia avea legătură cu piesele şi   şi  l-am rugat asta, să-mi fie naş, şi pentru că a ţinut la glumă a zis . A fost o glumă totul, atunci mi s-a părut o glumă bună”.

Despre hit-urile sale, Dan Teodorescu recunoaşte că-şi aduce aminte cu exactitate când şi unde le-a compus. Însă nu ştie de ce, atunci când a scris piesa “Cele două cuvinte”, parcă şi-a pierdut memoria. “Eu îmi aduc aminte când am compus o piesă. Ştiu aproape ora şi ziua în care am compus diferite piese. Mă’ da’ când am compus eu ? Nu-mi aduceam aminte absolut nimic. E ca si când piesa mi se dăduse de undeva şi începusem brusc să o cânt în concerte. M-am speriat şi am întrebat-o pe Irina, soţia mea, dacă eu am compus-o. . Ok, am zis, câte 3, 4 ore pe zi, cred că a deranjat-o un pic”, mărturiseşte cântăreţul.

Ce alte lucruri se mai întâmplă în viaţa lui Dan Teodorescu, telespectatorii pot afla sâmbătă, de la ora 16.00, la “Dincolo de aparenţe”, cu Florentina Fântânaru, la Antena Stars.

×