x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu: Mai multe ONG-uri vor declanşa un proces împotriva Monicăi Macovei pentru defăimarea României

Dan Voiculescu: Mai multe ONG-uri vor declanşa un proces împotriva Monicăi Macovei pentru defăimarea României

07 Iul 2014   •   10:06
Dan Voiculescu: Mai multe ONG-uri vor declanşa un proces împotriva Monicăi Macovei pentru defăimarea României

Dan Voiculescu a declarat, astăzi, la sediul IPJ Ilfov, că se va declanşa un proces împotriva Monicăi Macovei, pentru defăimarea României.

"Va fi declanşat un proces împotriva Monică Macovei pentru defăimarea României. Macovei a afirmat, în plenul Parlamentului European, că în România, la referendum, s-au furat milioane de voturi, unul sau două milioane. Între timp s-au deschis 2.000, cred, de dosare, am înţeles că 1.000 au NUP. Se aşteaptă terminarea celor 2.000 de dosareDoamna Macovei va trebui să răspundă din ce cauza a defăimat România", a declarat Dan Voiculescu.

Preşedintele fondator al PC a precizat că acţiunea va fi demarată în curând de mai multe ONG-uri.

Dan Voiculescu a respins acuzaţiile pe care i le-a adus Monica Macovei, potrivit cărora ar fi agresat-o şi ar "urî statul de drept".

"E o mare nedreptate şi o mare prostie, un procuror comunist spune despre mine - care sunt un capitalist dovedit - că urăsc statul de drept. Pentru mine, democraţia e cel mai important lucru. Doamna Macovei are o problemă cu democraţia, ea nefiind îndrituită să vorbească despre aşa ceva, ea a fost procuror comunist, nu eu.

Eu par foarte dur, foarte ermetic, dar sunt foarte sensibil. De multe ori oamenii sensibili intră într-o carapace pentru a se apăra de răutăţile oamenilor. Nu am făcut rău nimănui", a declarat Dan Voiculescu la sosirea la sediul IPJ Ilfov, unde s-a prezentat  ca urmare a impunerii măsurii controlului judiciar.




×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu monica macovei