x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu, pe blog: Nu am avere disimulată

Dan Voiculescu, pe blog: Nu am avere disimulată

01 Dec 2014   •   20:21
Dan Voiculescu, pe blog: Nu am avere disimulată

Preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, afirmă într-o postare pe blogul personal, că în ciuda hotărârii prin care s-au dispus investigaţii în ţară şi în străinătate pentru a-i descoperi o presupusă avere nedeclarată, autorităţile nu au găsit nimic. Dan Voiculescu spune că nici nu vor găsi deoarece nu are o avere disimulată şi îşi doreşte să se afle odată pentru totdeauna dacă este sau nu om cinstit care nu are avere ascunsă.

“La data de 08.08.2014, prin Hotărârea nr. 888 s-au dispus investigaţii exhaustive, în ţară şi în străinătate, pentru localizarea averii mele nedeclarate. Până astăzi, 1 decembrie –Ziua Naţională a României nu au găsit nimic. Şi nici nu vor găsi pentru că aşa cum v-am spus, nu am avere disimulată. Pentru mine este important ca voi să ştiţi că sunt un om cinstit. Am scris la Curtea de Apel, la Oficiul Naţional de Prevenire a Criminalităţii şi Cooperare pentru Recuperarea Creanţelor provenite din infracţiuni din cadrul Ministerului Justiţiei. Am scris la BNR, la Autoritatea Naţională a Vămilor etc. Până acum, nimic. Vă ţin la curent pentru că îmi doresc cu adevărat să se afle odată pentru totdeauna dacă Dan Voiculescu este sau nu om cinstit care nu are avere ascunsă”, a scris ieri Dan Voiculescu pe blogul personal.

Într-un alt mesaj, postat sâmbătă, Dan Voiculescu îşi exprimă bucuria de a fi construit ceva trainic pentru semenii săi: Antena 1, Antena 3, Jurnalul Naţional, Romantic FM. “Înţeleg că astăzi, în Bucureşti, se aprind luminile de sărbători. Tot astăzi, familia Intact are un motiv în plus de bucurie: Antena 1 aniversează 21 de ani de la înfiinţare. Şi nu este singurul brand al trustului fondat în urmă cu peste 20 de ani. Nu cu mult timp în urmă, Jurnalul Naţional şi Romantic FM au împlinit 20 de ani de când fac performanţă pe piaţa media din România. Acum, după două decenii, ascult cu multă plăcere Romantic FM, mă relaxez uitându-mă la Antena 1 şi mă minunez văzând audienţa uriaşă a Antenei 3. Trăiesc un sentiment puternic care nu poate exista decât în oamenii care au construit ceva trainic în viaţă, pentru ei şi pentru semenii lor. Le mulţumesc tuturor celor care au contribuit zilnic la aceste realizări ce au rezistat timp de două decenii, precum şi celor care vor duce mai departe, cu pasiune, nobila lor profesie. PS: Pe locul I, însă, în topul realizărilor, rămâne tot familia – pe care o iubesc şi fără de care nimic nu ar fi fost posibil”, afirmă Dan Voiculescu.(G.A.)

×