x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu, pe blog: Regret cel mai mult faptul că oameni nevinovaţi sunt târâţi într-un proces politic nedrept

Dan Voiculescu, pe blog: Regret cel mai mult faptul că oameni nevinovaţi sunt târâţi într-un proces politic nedrept

08 Aug 2014   •   12:30
Dan Voiculescu, pe blog: Regret cel mai mult faptul că oameni nevinovaţi sunt târâţi într-un proces politic nedrept

Într-o postare pe blogul său, Dan Voiculescu exprimă regretul asupra marii nedreptăţi care a dus la situaţia în care în dosarul ICA  au fost târâţi oameni care nu au avut nicio legătură cu lupta politică împotriva lui Traian Băsescu în care s-a angajat, şi a cărui urmare este acest proces politic.


Vinovatii fara vina
Ceea ce regret cel mai mult in dosarul ICA este faptul ca, oameni nevinovati, care toata viata lor au fost cinstiti, sunt acum tarati fara vina intr-un proces politic nedrept.

Oameni precum prof. Sin Gheorghe, prof. Mencinicopschi, cenzorii Alexandru Petre, Vica Ene, ca si toti ceilalti, au de suferit, ei si familiile lor, pentru ca Traian Basescu doreste sa se razbune pe principalul sau adversar politic.

Cer scuze de la toti cei atrasi, fara vina lor, in acest proces.

Ma bucur sa constat ca, in ciuda consecintelor pe care lupta mea cu Traian Basescu le-a avut asupra vietii lor, acesti oameni nu au aratat niciodata resentimente fata de mine.

Pe de alta parte, am indraznit sa nu cenzurez in niciun fel libertatea presei si exercitiul liber al profesiei nobile de jurnalist.

Doresc, in acelasi timp, sa le multumesc jurnalistilor de la Antena 3 pentru scrisoarea lor de suflet.

Am primit foarte multe mesaje de solidaritate. Ii asigur pe toti ca nu voi renunta niciodata la cele 3 valori supreme care ma caracterizeaza: demnitate, onoare si curaj.

×
Subiecte în articol: dosarul telepatia