x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu, prima reacţie după condamnarea sa în dosarul “Telepatia”:”Voi continua lupta împotriva lui Băsescu Traian”

Dan Voiculescu, prima reacţie după condamnarea sa în dosarul “Telepatia”:”Voi continua lupta împotriva lui Băsescu Traian”

17 Aug 2014   •   15:33
Dan Voiculescu, prima reacţie după condamnarea sa în dosarul “Telepatia”:”Voi continua lupta împotriva lui Băsescu Traian”

Dan Voiculescu a postat, pe blogul personal, prima sa reacţie după condamnarea în dosarul “Telepatia”, în care ţine să asigure adversarii şi susţinătorii că va continua lupta sa cu sistemul dictatorial al lui Traian Băsescu.

“La demnitate, onoare şi curaj nu am renunţat, nu renunţ şi nu voi renunţa. În plus, mă bucur în continuare de cele mai de preţ libertăţi: libertatea de exprimare şi libertatea de conştiinţă”, scrie profesorul Voiculescu în postarea sa din 17 august pe blogul danvoiculescu.net.

“Nu e uşor ca, după o viaţă de muncă, efort şi responsabilitate, să plăteşti pentru ceva ce nu ai făcut. În acelaşi timp, nu e greu, ştiind cauza pentru care lupţi. De oriunde voi fi, voi apăra libertatea presei şi voi lupta împotriva dictaturii lui Băsescu”, promite Dan Voiculescu în postarea sa.

În continuarea postării, Dan Voiculescu face referire la presă. “Sunt îngrijorat însă că presa din România, obsedată de rivalităţi, consumată de mize financiare şi politice, ratează un moment decisiv pentru garantarea propriei libertăţi. Cei care au folosit cazul Voiculescu pentru a servi un sistem de presiune care a încălcat deja voinţa liber exprimată a 87% dintre români, sunt naivi şi refuză să vadă ameninţarea. Într-un asemenea sistem, drepturile civile ale fiecărui cetăţean pot fi oricând încălcate. Chiar şi drepturile celor care azi se bucură miop de acest august fierbinte”, notează profesorul Voiculescu. Acesta subliniază, totodată, că “aceia care astăzi aleg să ignore datele obiective ale acestui abuz susţin un precedent periculos pentru întreaga societate românească”.

“Voi continua ce am început – lupta împotriva lui Băsescu Traian şi a sistemului său dictatorial”, promite, în încheiere, Dan Voiculescu, în postarea sa pe blogul personal. (M.C)


×
Subiecte în articol: dosarul telepatia Dan Voiculescu