x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De ce a fost eliberat Cristian Cioacă, deşi este suspectat de uciderea Elodiei

De ce a fost eliberat Cristian Cioacă, deşi este suspectat de uciderea Elodiei

10 Mar 2014   •   12:56
De ce a fost eliberat Cristian Cioacă, deşi este suspectat de uciderea Elodiei

România TV a intrat în posesia motivării eliberării lui Cristian Cioacă.Cei doi judecători care au hotărât eliberarea l-au scos pe poliţist din spatele gratiilor, deşi îl consideră principalul suspect pentru uciderea Elodia. De cealaltă parte, magistratul care nu a fost de acord cu eliberarea spune că Cioacă a îngreunat ancheta procurorilor.

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE: Ce s-a întâmplat cu ELODIA. Document-BOMBĂ

"Deşi gravitatea faptei de omor calificat este foarte mare, instanţa constată că nu s-a evidenţiat riscul influenţării rezultatelor expertizelor impuse şi nu există alte date că Cristian Cioacă ar săvârşi alte infracţiuni", se arată în motivarea judecătorilor de la Curtea de Apel Piteşti.

DEZVĂLUIRE-ŞOC în cazul "Elodia": PROBELE trimise legiştilor, în cea mai mare parte COMPROMISE

De asemenea, în motivare se menţioneză că "Curtea nu poate reţine susţinerile lui Cristian Cioacă, acelea că în urma administrării unor probe în apel ar fi dispărut suspiciunea rezonabilă că a săvârşit infracţiunea de omor calificat asupra soţiei sale".

Ipoteză-ŞOCANTĂ: Unde ar fi ascuns Cioacă trupul ELODIEI

În document se menţioneză şi faptul că fostul poliţist Cristian Cioacă, "pe lângă fapta de omor, este suspectat de depeşarea şi ascunderea cadavrului, precum şi de ascunderea şi înlăturarea urmelor infracţiunii. Întârzierea cercetării dispariţiei victimei este provocată de însuşi inculpatul în cauză".

CRISTIAN CIOACĂ a fost eliberat. Cum ar fi ucis-o pe Elodia. Detalii ÎNFIORĂTOARE din rechizitoriu

×