x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De joi, vremea se încălzeşte în toată ţara

De joi, vremea se încălzeşte în toată ţara

02 Noi 2010   •   00:00
De joi, vremea se încălzeşte în toată ţara

Astăzi, temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 18 grade, mai scăzute în zonele cu ceaţă persistentă din Câmpia Română, dar uşor mai ridicate în Dealurile de Vest. Miercuri vremea va fi caldă în cea mai mare parte a ţării, dar cerul se anunţă temporar noros. De joi se face frumos în toată ţara şi în plus se încălzeşte semnificativ.



Miercuri, în vest va ploua slab, iar în sud şi est, local va fi ceaţă, mai ales dimineaţa, posibil asociată cu burniţă. Vântul suflă în general moderat, dar în zona montană înaltă are ceva mai multă putere. Temperaturile maxime trec de 15 grade în regiunile intracarpatice, cu excepţia depresiunilor din estul Transilvaniei. În Banat, temperaturile vor ajunge chiar la 17-18 grade. Doar 13 grade vor fi în Capitală din cauza ceţii şi a norilor joşi, care cel puţin câteva ore dimineaţa vor acoperi soarele.

De joi se face frumos în toată ţara şi în plus se încălzeşte semnificativ. Ceaţa şi norii joşi se restrâng la areale foarte reduse. Câţiva nori se adună doar în nordul ţării, unde nu sunt excluse şi câteva picături de ploaie. Vântul suflă slab şi moderat, cu intensificări la munte. Temperaturile maxime câştigă câteva grade în toată ţara. Vor fi peste 15 grade, iar în sud se ating chiar 20 la Drobeta, Craiova, Călăraşi, Brăila. În Capitală, aşteptăm 18 grade la amiază şi o zi însorită.

×
Subiecte în articol: meteo