x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Decizia definitivă în dosarul "Poşta Română" ar putea fi dată în 24 ianuarie

Decizia definitivă în dosarul "Poşta Română" ar putea fi dată în 24 ianuarie

13 Ian 2014   •   22:38
Decizia definitivă în dosarul "Poşta Română" ar putea fi dată în 24 ianuarie

Dezbaterile în dosarul Poşta Română, în care sunt judecaţi pentru fapte de corupţie foştii miniştri ai Justiţiei şi Comunicaţiilor Tudor Chiuariu şi respectiv Zsolt Nagy, dar şi foşti directori ai Poştei Române, au fost finalizate luni, verdictul definitiv urmând a fi pronunţat în 24 ianuarie.

 În timpul dezbaterilor, procurorul DNA le-a cerut celor cinci judecători anularea deciziei de achitare în cazul lui Tudor Chiuariu, dar şi a deciziei luate în cazul lui Zsolt Nagy şi condamnarea celor doi la pedepse cuprinse între limitele speciale ale infracţiunii de abuz în serviciu, respectiv la o pedeapsă cuprinsă între 5 şi 15 ani de închisoare.

La rândul lor, avocaţii celor doi au arătat că acuzaţiile DNA nu sunt probate de actele şi dovezile de la dosar şi au cerut achitarea tuturor celor implicaţi în acest dosar.

După pledoariile finale, dar şi după ultimul cuvânt al celor inculpaţi în acest caz, completul de cinci judecători a rămas în pronunţare şi a amânat luarea unei decizii definitive în acest caz pentru 24 ianuarie.

×
Subiecte în articol: dosarul posta romana decizie