x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Declaraţiile care l-au băgat în închisoare pe Cristian Cioacă

Declaraţiile care l-au băgat în închisoare pe Cristian Cioacă

06 Oct 2014   •   16:19
Declaraţiile care l-au băgat în închisoare pe Cristian Cioacă

Declaraţii ale martorilor în premieră, în dosarul Elodia în care poliţistul Cristian Cioacă a fost condamnat pentru uciderea soţiei sale. În motivarea Curţii de Apel Piteşti apar şi noi probe, pe lângă cele care au contribuit la condamnarea lui Cioacă la 15 ani şi opt luni de închisoare.

Personaje cheie din ancheta apar in motivarea magistratilor pitesteni si clarifica, cu aceasta ocazie, vinovatia lui Cioaca.

Citeşte şi LOVITURĂ pentru Cristian Cioacă. Fostul poliţist ar putea primi un spor de pedeapsă la condamnarea de 15 ani

Desi Cioaca a negat mereu ca intre el si Eodia ar fi existat o relatie conflictuala care sa justifice agresiunea din noaptea fatidica, concluzia contrara se desprinde din declaratia Claudiei Morgovan, prietena Elodiei, care sustine ca avocata i-a povestit ca dupa nasterea lui Patric, nu a mai intretinut relatii intime cu Cristian Cioaca si ca, de multe ori, Elodia evita sa se intalneasca cu acesta, desi locuiau in aceeasi casa.

Citeşte şi Răsturnare de situaţie în cazul Elodia: Un document poate arunca în aer tot dosarul

Un alt martor important este Marian Rahain care a declarat ca la data de 14 septembrie Cioaca i-a cerut sa fie trecuta o singura persoana la intretinere, spunadu-i acestuia ca fiul sau se afla la bunici, fara sa aminteasca nimic de sotia sa, Elodia.

Motivarea magistratilor pitesteni clarifica toate dubiile legate de vinovatia lui Cioaca. Citeşte motivarea pe RomâniaTV.net.

×