x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Încă un parlamentar PNL, deputatul Mircea Banias, confirmat cu COVID-19

Încă un parlamentar PNL, deputatul Mircea Banias, confirmat cu COVID-19

16 Mar 2020   •   21:05
Încă un parlamentar PNL, deputatul Mircea Banias, confirmat cu COVID-19

Deputatul Mircea Banias a fost confirmat cu coronavirus în urma testării, el fiind singurul caz pozitiv în rândul verificărilor epidemiologice făcute la Palatul Parlamentului, a anuțat, luni seara, Grupul de Comunicare Strategică

„În cursul zilei de luni, 16 martie a.c., au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sâmbătă, 14 martie a.c., la Palatul Parlamentului. În urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectării cu noul coronavirus (COVID-19) în persoana deputatului Mircea Banias. Potrivit declarațiilor domniei sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare. Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Și în cazul domniei sale va fi declanșată ancheta epidemiologică pentru identificarea tuturor contacților”, anunță Grupul de Comunicare Strategică (GCS)

GCS recomandă tuturor persoanelor care s-au aflat într-un contact direct cu o persoană confirmată cu noul coronavirus să se autoizoleze la domiciliu și să informeze în cel mai scurt timp autoritățile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: coronavirus