x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Descinderi în Prahova. Poliţiştii caută mai multe persoane care ar fi furat combustibil din sonde

Descinderi în Prahova. Poliţiştii caută mai multe persoane care ar fi furat combustibil din sonde

25 Sep 2014   •   08:37
Descinderi în Prahova. Poliţiştii caută mai multe persoane care ar fi furat combustibil din sonde

Poliţiştii prahoveni efectuează joi dimineaţă 15 percheziţii la locuinţele mai multor bănuiţi de furturi de produse petroliere din sonde de pe raza judeţului Prahova, 13 persoane urmând a fi duse la sediul IPJ Prahova pentru audieri.

'La data de 25 septembrie, poliţiştii de ordine publică şi criminalişti, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, din cadrul IJP Prahova, efectuează 15 percheziţii domiciliare în Gura Vitioarei, Vălenii de Munte, Surani şi Predealul Sărari, din judeţul Prahova', informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Poliţiştii urmăresc depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârşirea acestor infracţiuni, a bunurilor folosite la comiterea faptelor, precum şi a 13 persoane, pentru audieri, în vederea continuării cercetărilor.

'Prejudiciul creat prin activitatea infracţională, estimat până în prezent, este de 100.000 de lei', se arată în comunicatul IGPR.

La percheziţii participă şi jandarmi.

×