x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Din Dragoste - Cand iubesti, nimic nu mai conteaza

Din Dragoste - Cand iubesti, nimic nu mai conteaza

30 Mai 2005   •   00:00

Chiar daca diferenta de varsta dintre Ioana si Florin este de aproape 10 ani, cei doi demonstreaza ca, daca exista iubire, nimic nu mai conteaza.

  • de CRISTIAN PETRU
  • TELEVIZIUNE

  • DOVEZI. Ioana vrea sa ii arate in fiecare zi, lui Florin, cat de mult il iubeste
    Atunci cand iubesti nu mai conteaza nimic. Esti important doar tu si persoana iubita. Diferenta de varsta, de religie, experienta mai impresionanta in ale vietii, toate acestea conteaza pentru altii. Cand iubesti contezi doar tu si persoana de langa tine. De dragul lui Florin, Ioana si-a parasit sotul dupa zece de casnicie. La divort a motivat ca barbatul ei o batea, dar Ioana recunoaste ca oricum l-ar fi parasit. Pentru ca inima ei era la Florin, barbatul care e cu zece ani mai mic decat ea. Si pentru ca, datorita lui Florin, Ioana a invatat pentru prima data in viata "ce inseamna sa iubesti, sa plangi si sa suferi pentru cineva".

    POVESTEA EI. Ioana l-a cunoscut pe primul ei sot pe cand avea doar 16 ani. Era cu sapte ani mai mare decat ea si nu ii refuza nimic. Pana si rochia de banchet tot el i-a cumparat-o. Dan a cerut-o in casatorie, iar ea s-a simtit datoare sa accepte. Parintii ei, chiar daca nu il placeau prea tare, si-au dat acordul.

    S-au casatorit, dar prima noapte de dragoste a fost un dezastru, dupa cum spune Ioana. Ea era virgina si nici el nu era prea priceput. Femeia spune ca nu s-a simtit niciodata atrasa de Dan sau de atingerile lui. Primele trei luni de casnicie au fost un chin pentru tanara nevasta. "Trebuia sa ii suport atingerile lui Dan si, pentru ca locuiam la mama lui, eram terorizata tot timpul ca aceasta va intra peste noi in camera. Dupa trei luni ne-am luat un apartament in centrul orasului, iar lucururile s-au mai relaxat putin", recunoaste Ioana. Si mai recunoaste ca datorita lui Dan a dus o viata lipsita de griji.

    Dupa trei ani de la casatorie, Ioana l-a nascut pe Ionut. Si dupa nastere, s-a concentrat exclusiv asupra copilului. Nu mai dormea cu sotul, ci cu copilul. Din cand in cand Dan isi cerea drepturile de sot. Dar asta se intampla destul de rar, cam o data la doua saptamani. Ioana era rece, iar Dan ii reprosa ca este frigida. Femeia si-a dat seama ca pana la urma, satul de raceala ei, Dan si-a gasit o amanta. Dar spune ca nu a deranjat-o. De fiecare data cand barbatul ei lipsea de acasa, Ioana stia ca el se intalnea cu alte femei. Ea se bucura insa ca putea sa stea linistita. Cu timpul insa, Dan a devenit distant si fata de copil. Evita sa stea cu el cand ea era la serviciu. "I-am luat mereu tot ce i-a trebuit", raspundea el atunci cand Ioana ii reprosa ca nu il iubeste pe Ionut.

    MESAGER. Mircea Radu i-a dus lui Florin mesajul de dragoste de la Ioana

    INTALNIREA. Chiar daca nu ducea lipsa de nimic, Ioana a muncit la o benzinarie, loc in care l-a cunoscut pe Florin. El lucra la o terasa ca barman, iar in acel loc Ioana si colegii ei mergeau sa se racoreasca vara. Cei doi s-au imprietenit si isi povesteau viata unul celuilalt. De Sarbatorile de iarna, el a renuntat la locul lui de munca si a plecat la bunici in Maramures, fara sa isi ia ramas bun de la Ioana. "De atunci nu am mai fost in apele mele. Eram mereu trista si tot ieseam in strada sa ma uit dupa el. Ma gandeam ca poate vine... M-a mirat si pe mine comportamentul meu, si pana la urma mi-am dat seama: ma indragostisem de baiatul cu zece ani mai tanar decat mine", isi aminteste Ioana. La inceputul lunii ianuarie 2004, Florin a cautat-o la benzinarie. Si de atunci baiatul a venit tot mai des sa o vada. Pana cand, prin luna februarie, el i-a marturisit ca o iubeste. Si de atunci au fost impreuna.

    POVESTEA LOR. Au devenit amanti, si Ioana spune ca abia atunci a invatat ce inseamna cu adevarat o noapte de iubire. "Inca din prima noapte cu Florin m-am simtit mai bine decat ma simtisem in 10 ani de casatorie cu Dan. Florin a inceput chiar sa vina la noi acasa.. Nu imi faceam griji ca ne poate prinde Dan, ca el oricum suna inainte sa ajunga acasa, ca sa ii incalzesc mancarea", spune femeia. La inceput au stabilit ca vor fi impreuna doar pana el isi va gasi pe cineva. Dar repede, el si-a dat seama ca gasise tot ce isi dorea. Si Ioana nu a mai tinut cont de gura lumii, de sotul ei, de nimic. Inima era singura de care asculta. Sotul ei a aflat pana la urma de la anumiti binevoitori. Furios, barbatul a venit acasa si a batut-o. Si bataile au continuat cateva luni, pana cand Ioana a decis sa divorteze. In luna septembrie 2004, casatoria ei a luat sfarsit. El a ramas cu casa si cu masina veche, iar ea cu bunurile din casa si cu masina noua. Copilul a ramas in grija ei. Ioana s-a mutat la Florin acasa. Barbatul nu locuia cu parintii lui, dar oricum nu ar fi fost nici o problema, pentru ca acestia au primit-o cu bratele deschise pe Ioana. Cand Florin a plecat in armata, femeia chiar s-a mutat la parintii lui. Ioana si Florin s-au casatorit in iarna, iar femeia a vrut sa ii arate inca o data barbatului cat de mult il iubeste si ca pentru ea nu conteaza nimic in afara de dragostea lor. Asa ca a scris la "Din Dragoste". Intreaga poveste a celor doi, in seara aceasta, la ora 20:30, la "Din Dragoste", la Antena 1.

    AMANTI

    "Ma indragostisem de baiatul cu zece ani mai tanar decat mine. Inca din prima noapte cu Florin m-am simtit mai bine decat ma simtisem in 10 ani de casatorie cu Dan. Florin a inceput chiar sa vina la noi acasa.. Nu imi faceam griji ca ne poate prinde Dan, ca el oricum suna inainte sa ajunga acasa, ca sa ii incalzesc mancarea" - Ioana
    ×
    Subiecte în articol: florin mass-media