x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Direcţia Generală Antifraudă Fiscală blochează, azi şi mâine, parcarea de la Casa Presei

Direcţia Generală Antifraudă Fiscală blochează, azi şi mâine, parcarea de la Casa Presei

16 Dec 2014   •   12:58
Direcţia Generală Antifraudă Fiscală blochează, azi şi mâine, parcarea de la Casa Presei

Parcarea din faţa Casei Presei Libere este blocată marţi şi miercuri pentru ca Direcţia Generală Antifraudă Fiscală să poată desfăşura în condiţii bune evenimentul prin care va marca un an de activitate, potrivit reprezentanţilor DGAF.

'Parcarea din faţa Casei Presei Libere este blocată de marţi până miercuri seară pentru ca Direcţia Generală Antifraudă Fiscală să desfăşoare în condiţii bune evenimentul prin care va marca, miercuri, un an de activitate. Parcarea a fost blocată pentru a asigura condiţii bune de desfăşurare a evenimentului şi a asigura parcarea pentru cele 200-300 de maşini ale instituţiei şi ale invitaţilor', au explicat sursele citate.

Pentru blocarea parcării, DGAF a obţinut acordul şi avize de la instituţiile responsabile.

'Pentru blocarea parcării, DGAF a primit acordul Comisiei Tehnice pentru Circulaţie de la Primăria Generală a municipiului Bucureşti, acordul ADP sector 1 şi avizul Poliţiei Rutiere şi, mai mult, Poliţia va încerca să identifice şi să îi notifice pe cei care îşi lasă maşina peste noapte în parcarea de la Casa Presei pentru a elibera locurile de parcare pentru evenimentul de miercuri', au precizat reprezentanţii DGAF.

×