x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Divizia de radio Intact Media Group, mereu in topul preferintelor ascultatorilor

Divizia de radio Intact Media Group, mereu in topul preferintelor ascultatorilor

19 Mai 2014   •   17:34
Divizia de radio Intact Media Group, mereu in topul preferintelor ascultatorilor
Radio ZU – lider incontestabil al audientelor in capitala
Radio ZU continua sa isi mentina pozitia de lider pe piata de radio din Bucuresti. Rezultatele ultimului val de masuratori ale Studiului de Audienta Radio de catre IMAS – Marketing si Sondaje SA si GfK Romania – Institut de Cercetare de Piata SRL realizat in perioada 13 ianuarie – 27 aprilie 2014 confirma ca Radio ZU este liderul absolut al audientelor din Bucuresti.
Postul de radio numarul 1 in Bucuresti detine o cota de piata de 12,4% si reprezinta prima alegere a 256.400 de ascultatori. In ceea ce priveste publicul comercial, ZU ocupa aceeasi pozitie. Cu o cota de piata de 17%, radioul este ascultat de 189.300 de bucuresteni. Buzdugan, Morar si colegii lor au reusit sa mentina pozitia de lider a lui Radio ZU inca din prima zi de emisie.
La nivel urban, pe public comercial, Radio ZU se situeaza pe a doua pozitie cu o cota de piata de 12% si 789.500 de ascultatori.
Pe plan national,  1.636.900 de romani au Radio ZU alaturi de ei zilnic. Ei sunt cei ii dau forta acestui radio. Datorita lor, evenimentul Forza ZU s-a transformat in 4 ani in cel mai mare concert din Romania. Sambata, 17 mai, Cluj Arena a fost umpluta pana la refuz de zeci de mii de oameni care au venit sa cante alaturi de cantaretii lor preferati. Peste 30 de trupe si artisti au facut facut sa cante la unison pe tot parcursul concertului Forza ZU.
 
Romantic FM, constant in preferintele bucurestenilor
Unul dintre cele mai longevive radiouri de la noi, Romantic FM  isi consolideaza pozitia in fm-ul bucurestean, cu o cota de piata de 4.6%, potrivit acelaiuasi val de masuratori.
Zilnic 94.800 de bucuresteni opteaza pentru oferta muzicala exclusivista marca Romantic FM, ca un garant al starii de bine in zgomotul cotidian. Cu o obordare proprie a modului de a face radio, Romantic FM isi pastreaza originalitatea si stilul inconfundabil, pozitionandu-se ca un brand unic pe piata interna, apreciat de acelasi public premium, fidelizat in cei 20 de ani de emisie.

×