x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dosarul rapirii / Ohanesian, in miez de noapte la Parchet

Dosarul rapirii / Ohanesian, in miez de noapte la Parchet

de Radu Crivat    |    09 Iul 2005   •   00:00
Dosarul rapirii / Ohanesian, in miez de noapte la Parchet

Ziaristul Ovidiu Ohanesian a fost audiat pentru a doua oara de catre procurorii Parchetului General, in calitate de martor, in noaptea de joi spre vineri, in dosarul rapirii.
Ohanesian a stat patru ore la sediul Parchetului, pana la miezul noptii. In tot acest timp, el a dat anchetatorilor detalii in legatura cu tinerea sa in captivitate in Bagdad, timp de 55 de zile.
Prima audiere a lui Ovidiu Ohanesian in calitate de martor in acest dosar a avut loc miercuri. Daca la sosirea la Parchetul General nu a facut nici o declaratie presei, la finalul audierilor ziaristul s-a lasat cu greu convins sa dea cateva declaratii. Intrebat despre cum a decurs audierea, Ohanesian a spus ca a dat o declaratie scrisa, in care a povestit o parte din evenimentele legate de rapire, dar nu a vrut sa spuna cate pagini a scris si nici unde a ajuns cu relatarea sa. "Am fost o audiere in calitate de martor, povestea rapirii, si nimic mai mult. Am dat o declaratie scrisa, si cu asta basta", a spus, taios, Ohanesian.
Jurnalistul a declarat ca nu s-a constituit deocamdata parte civila in dosarul rapirii, urmand sa o faca atunci cand va avea dovezi, fara sa precizeze insa despre ce dovezi este vorba.

×
Subiecte în articol: observator ohanesian