x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două persoane au evadat din arestul Secției 19 București

Două persoane au evadat din arestul Secției 19 București

06 Mar 2016   •   16:19
Două persoane au evadat din arestul Secției 19 București

Două persoane arestate preventiv au evadat, duminică, în jurul orei 12,30, din curtea de aer a Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă a Secţiei 19 Poliţie, a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Este vorba despre Grosu Costel şi Tulli Renato Marius, încarceraţi în baza mandatelor de arestare preventivă privind infracţiunea de furt calificat şi respectiv infracţiuni informatice, se arată într-un comunicat transmis de DGPMB.

Poliţia Capitalei face apel la cei care pot da informaţii cu privire la locaţia în care se află cei doi bărbaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112 .

De asemenea, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea acestui eveniment, a mai precizat DGPMB.

Pe 5 ianuarie 2016, procurorii DIICOT au reţinut opt persoane, cetăţeni români şi moldoveni, acuzate că fac parte dintr-o grupare care a fraudat cu ajutorul unui virus informatic mai multe terminale tip ATM aparţinând unor bănci din România, Ungaria, Cehia, Spania şi Rusia. Printre cei reţinuţi se număra şi Tulli Renato Marius, conform unui comunicat transmis la momentul respectiv de către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.


Sursa: AGERPRES 

×