x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Două persoane au murit într-un accident de muncă la Galaţi

Două persoane au murit într-un accident de muncă la Galaţi

10 Mai 2012   •   15:39
Două persoane au murit într-un accident de muncă la Galaţi

Doi muncitori si-au pierdut viata joi seara, in urma unui accident produs pe o barja pe care cei doi efectuau lucrari de reparatii si care se afla ancorata in portul Galati. Din primele informatii, de pare ca cei doi au murit din cauza emanatiilor de gaze din interiorul barjei.

Potrivit ISU Galati, cei doi barbati, in varsta de 35, respectiv 48 de ani, angajati ai Navrom Reparatii Galati, lucrau la sudarea unor capace, iar la un moment dat unul dintre ei ar fi scapat un obiect in dublul fund al barjei si ar fi mers sa-l recupereze.

Pentru ca a vazut ca muncitorul care intrase nu se mai intoarce, colegul sau a coborat, de asemenea, in interiorul barjei. Lipsa celor doi muncitori a fost sesizata de catre ceilalti angajati, care au solicitat ajutorul la Serviciul unic de urgenta 112.

Deoarece paramedicii SMURD care au incercat sa coboare in interiorul barjei pentru a-i recupera pe cei doi nu au reusit sa duca la bun sfarsit operatiunea din cauza gazelor, a fost solicitata interventia pompierilor, care au venit cu aparate izolante.

Ulterior, pompierii au patruns in barja dupa ce au decupat o parte din aceasta, cadavrele celor doi fiind gasite langa scarile pe care incercau sa urce.

×
Subiecte în articol: galaţi accident de masina barja