x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DRAMĂ. Un tată şi fiica sa au murit în acelaşi loc şi în acelaşi mod, la diferenţă de 7 ani!

DRAMĂ. Un tată şi fiica sa au murit în acelaşi loc şi în acelaşi mod, la diferenţă de 7 ani!

29 Oct 2015   •   14:42
DRAMĂ. Un tată şi fiica sa au murit în acelaşi loc şi în acelaşi mod, la diferenţă de 7 ani!
Sursa foto: mesagerulhunedorean.ro

Un tragic accident rutier a avut loc, săptămâna trecută, în localitatea Brad din judeţul Hunedoara.

Lavinia Vărzaru, o tânără de doar 26 de ani, a petrecut ultima noapte din viaţă la nunta unei foste colege de facultate din Brad, unde a fost domnişoară de onoare, scrie mesagerulhunedorean.ro.

După nuntă, Florin Zaharia, şoferul maşinii care a dus-o spre moarte, i-a propus Laviniei să o conducă acasă. Fata a acceptat, neavând de unde să ştie că bărbatul care consumase alcool la nuntă o va duce pe ultimul drum.

Maşina în care se aflau cei doi a lovit un excavator parcat pe marginea drumului, exact pe partea în care stătea Lavinia. Medicii de la Spitalul din Brad au încercat, timp de două ore, să o stabilizeze şi să o menţină în viaţă, dar inima fetei a cedat.


Lavinia Vărzaru / mesagerulhunedorean.ro

Dacă ar fi supravieţuit accidentului rutier, Lavinia ar fi împlinit în data de 15 noiembrie... 27 de ani. Absolvise Facultatea de Drept de la Universitatea „Vasile Goldiş” din Arad şi se angajase în afacerea familiei, coincidenţă şocantă, în domeniul transportului. Se căsătorise, în 2013, dar în vara acestui an a divorţat, fostul soţ fiind şi el prezent la înmormântare.

O altă coincidenţă cutremurătoare este aceea că şi tatăl Laviniei, Vărzaru Valentin, a decedat, în urmă cu şapte ani, tot într-un accident rutier şi tot în apropiere de locul tragediei de acum, lângă municipiul Brad.

×
Subiecte în articol: accident drama