x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Captură de droguri în Suceava. Rețea de traficanți destrămată

Captură de droguri în Suceava. Rețea de traficanți destrămată

de Redacția Jurnalul    |    21 Feb 2024   •   19:32
Captură de droguri în Suceava. Rețea de traficanți destrămată

Operațiune a polițiștilor și a procurorilor DIICOT Suceava. Au fost organizate șase percheziții la locuințele unor indivizi, fiind găsite 2,3 kilograme de canabis, grindere, cântare electronice, telefoane mobile, etc.

Polițiștii și procurorii DIICOT Suceava au documentat activitatea infracțională a cinci persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc.

Din investigații a reieșit că, în perioada ianuarie-februarie 2024, persoanele cercetate ar fi deținut, intermediat și comercializat direct, cantități de canabis și rezină de canabis (drog de risc), către consumatori din județul Suceava.

Astfel, luni au fost puse în aplicare 6 mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate aproximativ 2,3 kilograme de canabis și rezină de canabis, „obiecte purtătoare de urme de substanță”, grindere, cântare electronice, telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă.

Cele cinci persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Apoi, două persoane au primit arest preventiv, iar una control judiciar.

(sursa: Mediafax)

Andreea Tobias, andreeat@mediafax.ro

Keywords:DROGURI, CAPTURĂ

×
Subiecte în articol: droguri captura