x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Spectacole cu drone, în weekend, la Fântânile Urbane din Piața Unirii

Spectacole cu drone, în weekend, la Fântânile Urbane din Piața Unirii

de Redacția Jurnalul    |    17 Aug 2024   •   06:00
Spectacole cu drone, în weekend, la Fântânile Urbane din Piața Unirii
Sursa foto: Hepta

Spectacolele „Simfonia Campionilor” de la Fântânile Urbane din Piața Unirii, din serile de 17 și 18 august 2024, vor fi acompaniate de show-uri inedite de drone, care vor recrea vizual disciplinele olimpice în care România a excelat de-a lungul timpului.

„După succesul remarcabil al show-urilor similare din weekendul 26-27 iulie 2024, la care au participat peste 55.000 de persoane, Apa Nova a decis să răspundă entuziasmului și cererii publicului, organizând în 17 și 18 august încă două show-uri captivante, cu drone, după spectacolele de apă, muzică și lumini”, se arată într-un comunicat al Apa Nova.

Spectacolele vor implica 150 de drone care vor zbura la o înălțime de peste 100 de metri.

Programate în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, spectacolele de apă, muzică și lumini de la Fântânile Urbane au o durată de aproximativ 45 de minute și încep, în luna august, la ora 21:00.

Accesul este gratuit pentru toți vizitatorii.

Compania precizează că, în zilele și intervalul orar al spectacolelor, traficul rutier este restricționat pe Bulevardul Unirii, între Bulevardul Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântânilor).

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: drone fantanile urbane piata unirii