x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dumitru Dragomir a vrut să se sinucidă în puşcărie

Dumitru Dragomir a vrut să se sinucidă în puşcărie

09 Apr 2014   •   08:49
Dumitru Dragomir a vrut să se sinucidă în puşcărie

Dumitru Dragomir se gândea să se sinucidă în puşcărie, în 1990. Atunci, Dumitru Dragomir a fost arestat fiind învinuit de abuz în serviciu contra intereselor obşteşti.

Mutare BOMBĂ a lui DUMITRU DRAGOMIR în dosarul DREPTURILOR TV

Dumitru Dragomir nu se afla la prima experienta legata de incarcerare. Imediat dupa 1990, mai precis in data de 5 ianuarie, Dumitru Dragomir a fost arestat fiind invinuit de abuz in serviciu contra intereselor obstesti.

Ce au găsit procurorii acasă la Dumitru Dragomir. Lista e IMPRESIONANTĂ

"M-au ţinut şapte luni şi jumătate în puşcărie. M-au băgat într-o celulă fără geamuri, era gheaţa de două palme în interior. Noroc că m-am acoperit cu saltelele, le-am folosit ca pătură. M-am gândit la sinucidere, însă nu am putut să o fac pentru că aveam o familie. Dacă eram singur, o făceam. Mă gândisem şi cum!”, a declarat Dumitru Dragomir pentru presa premii.

REACŢII ULUITOARE în presa internaţională după reţinerea lui DUMITRU DRAGOMIR

Dumitru Dragomir va fi cercetat în libertate în dosarul drepturilor TV. Judecătorii au respins cererea de arestare a fostului preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Oamenii de afaceri Mihai Corbu şi Radu Arhire au fost arestaţi preventiv, au decis, marţi dimineaţă, judecătorii Tribunalului Bucureşti.

Citeşte continuarea pe RomâniaTV.net.

×