x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dupa cinci ani - Giulia a fost gasita!

Dupa cinci ani - Giulia a fost gasita!

de Adriana Oprea-Popescu    |    06 Mai 2006   •   00:00
Dupa cinci ani - Giulia a fost gasita!

Tatiana Barbu si-a regasit fetita dis-paruta dupa cinci ani. In decembrie 2000, Giulia a fost rapita de propriul tata... Cautata fara spor de politisti, fetita a fost gasita joi seara cu ajutorul "Povestirilor adevarate".

Tatiana Barbu si-a regasit fetita disparuta dupa cinci ani. In decembrie 2000, Giulia a fost rapita de propriul tata... Cautata fara spor de politisti, fetita a fost gasita joi seara cu ajutorul "Povestirilor adevarate".

"Am gasit fetita. Giulia e langa mine! Sunt cea mai fericita mama din lume." Gatuita de emotii si de lacrimi de bucurie, Tatiana Barbu abia mai poate sa vorbeasca.

APELUL. Acum sase luni ne trimitea din SUA, pe adresa copiidisparuti@jurnalul.ro, primul mesaj disperat. Trecusera cinci ani de cand fetita fusese rapita de sotul ei, de care divortase. La 2 martie, istoria acestui caz dramatic avea sa apara in Jurnalul National. Pentru gasirea Giuliei, care avea 4 ani la data disparitiei, ceream ajutorul Politiei Romane, dar si al cititorilor. Tatiana credea atunci ca fata a fost scoasa din tara si dusa in Italia sau in Anglia. Dat in urmarire prin Interpol, copilul a fost cautat in Cehia, Danemarca, Spania, Italia, Franta, Belgia, Olanda, SUA si Anglia.

SUB NAS. Incredibil, dar adevarat, in tot acest timp fetita a fost in Romania, fara ca politia sa poata da de ea. Avea o alta identitate: Mafei Alexandra si locuia in Piatra-Neamt, la o cunostinta de-a rapitorului. Cum a gasit-o Tatiana? Marti, femeia a fost in studioul "Povestirilor Adevarate" de la Acasa TV. A doua zi, la redactie a sunat o doamna care a anuntat ca "fetita este la mine, veniti sa o luati, m-am saturat de atata mediatizare". Iar joi seara, Tatiana si-a revazut fetita despre care, de cinci ani, nu mai stia nici macar daca este in viata.

"M-a recunoscut. Era un pic speriata la inceput cand m-a vazut ca plang in hohote, dar apoi si-a amintit cine sunt si a inceput sa planga si ea", povesteste Tatiana.

La 1 iunie, Giulia va pleca in SUA, acolo unde mama ei este cetatean rezident. O asteapta o noua familie, un fratior pe care nu l-a vazut niciodata. Minunile exista, trebuie doar sa dam o mana de ajutor ca ele sa se intample. Jurnalul National multumeste tuturor colegilor din presa care se implica activ in problema copiilor disparuti.
×
Subiecte în articol: observator fetita